Jouw professionele beautysalon in Deurne

EEN 1 op 1 privé opleiding volgen bij Gz Beauty Deurne.

Ghizlaine geeft per opleiding een 2-daagse masterclass.

Tijdens de les leer je stap voor stap de technieken voor PMU (permanente make-up) uit te voeren. Van het vormen tot de machine technieken en de techniek op een echt model. 

Onze masterclass is een intensieve opleiding van twee dagen.

Op de eerste dag leer je de theorie en het oefenen op oefenhuid. je krijgt oefenmateriaal mee om de technieken goed onder de knie te krijgen. Op de tweede dag krijg je van Ghizlaine een live demo te zien die Ghizlaine uitvoert op een model. Die kan je goed mee volgen voor haar technieken beter te kunnen begrijpen. Hierna dien je zelf een behandeling uit te voeren op een model.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Indeling eerste dag:

Indeling tweede dag:

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor zowel gevorderde als beginnende PMU artiesten.

Wat zijn de kosten van de opleidingen (exclusief machine)? 

Masterclass Powderbrows 2-daagse cursus.

Masterclass Microblading / nanobrows 2 daagse cursus.

Masterclass PMU Lips 2 daagse cursus.

Masterclass Deepliner 1 daagse cursus ( enkel voor ervaren PMU artiesten).

In de starterspakket van DMT Beauty zitten : 5 pigmenten van DMT beauty bij. cupjeshouder, cups, meetstickers, potloden, watjes, concealer, mapping string, enzovoort... hier zitten genoeg materiaal in om ongeveer 30/40 klanten mee te behandelen.

Indien klanten meerdere opleidingen in één keer willen, kun je contact opnemen via mail of WhatsApp. Samen met jou bekijken we dan de interessantste prijzen voor de combinatie van opleidingen die jij wenst te volgen. 

Een basismachine van GZ Beauty zit niet mee in het pakket, maar kan gemakkelijk besteld worden. De basismachine is ideaal om te starten en kost € 450 inclusief 30 naalden.

De machine die specialiste Ghizlaine zelf gebruikt, is de labina p1000. Dit toestel kan je aankopen aan € 2500 inclusief btw

Na afloop van de opleiding, ontvangen alle cursisten een kortingscode die ze bij de webshop van DMT Beauty kunnen gebruiken. Op die manier kunnen de pigmenten met een mooie 10% korting besteld worden. 

Perfectietraining 

Indien je al genoeg ervaring hebt met PMU en je wilt een perfectietraining (1 daagse opleiding) voor powderbrows / nanobrows en pmu lips. Dit kan aan de prijs van €1300 inclusief 4 pigmenten van DMT Beauty en exclusief btw. Dit Houd in dat je een live demo krijgt te zien van Ghizlaine op haar model. En zelf ga je ook je eigen model doen. Met deze perfectietraining kan je je skills verbeteren en wat je nog niet goed kan en beter wilt leren kan je hier leren.

Een eendaagse opleiding laserontharing loopt van 11:00 tot 16:00 en kost € 750 exclusief btw.