Jouw professionele beautysalon in Deurne

EYES

Deepliner of eyeliner

In tegenstelling tot wat soms beweerd wordt, is permanente make-up absoluut niet slecht voor de ogen, wel integendeel. Permanente make-up blijkt zelfs beter te zijn voor de ogen dan dagelijks een potloodlijn of eyeliner aan te brengen.

Deze laatsten zitten namelijk vaak vol bacteriën en kunnen infecties veroorzaken aan de ogen of de traankanalen verstoppen. Wanneer we bij GZ Beauty jouw ogen van permanente make-up voorzien, houden we uiteraard rekening met de vorm, de oogopslag en met de natuurlijke smaak. De behandelingen die wij aanbieden, kunnen zowel op het onder- als bovenooglid aangebracht worden en zorgen steeds voor een natuurlijk effect

Om jouw ogen te accentueren, kan je kiezen voor een subtiel lijntje tussen de wimpers (deepliner) of een meer opvallende lijntje (eyeliner). Bij beide technieken is de bedoeling uiteraard om je ogen zo mooi mogelijk te laten uitkomen en te laten spreken. 

Deepliner

Draag je niet elke dag make-up? Dan raden we aan om te kiezen voor een fijne liner (deepliner) die de wimperlijn optisch voller maakt. Deze lijn rond je ogen is erg subtiel en ziet er daardoor heel natuurlijk uit. Jouw omgeving zal niet opmerken dat je permanente make-up draagt, maar zal wel merken dat je schitterende ogen en een meer zichtbare omranding hebt. Deepliner wordt net aan de grens tussen je wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller en langer lijken. 

Het resultaat is minder heftig dan een eyeliner, maar het zorgt wel voor een frisse én open blik. Het subtiele zwart lijntje dat tussen de wimperrand wordt gepigmenteerd met een nano naald, is met andere woorden ideaal voor mensen die liever zelf geen eyeliner aanbrengen, maar toch graag een volle en warme blik willen. Deepliner is een toevoeging bij het dragen van wimperextensions of een lash lift behandeling. Je uitstraling wordt meteen vriendelijker en je oogopslag wordt frisser! 

Deepliner blijft gemiddeld 2 tot 5 jaar zitten. We raden aan om na 2 jaar opnieuw langs te komen voor een touch up. 

Deepliner

€ 145,00
Touch up 6 tot 10 weken*
€ 50
Bijwerking na 12-18 maanden*
€ 120
Bijwerking na 18 maanden*
€ 149
*enkel geldig voor bestaande klanten

Eyeliner

€ 235,00
Touch up 6 tot 10 weken*
€ 50
Bijwerking na 12-18 maanden*
€ 140
Bijwerking na 18 maanden*
€ 235
*enkel geldig voor bestaande klanten

Eyeliner

De houdbaarheid van de eyeliner verschilt licht van andere behandelingen. Eyeliner vormt met de zwarte kleur een contrast met je huid, en zwart pigment bestaat uit een samenstelling die ervoor zorgt dat ze nooit volledig verdwijnt en altijd (zacht) zichtbaar zal blijven. De kleur rond je ogen vervaagt na enkele jaren, maar kan makkelijk terug bijgewerkt worden.