Jouw professionele beautysalon in Deurne

Brows 

Behandelen van wenkbrauwen

Het verven van je wenkbrauwen biedt verschillende voordelen. Je behoudt de kleur en accentueert je expressie, en bovendien is het ideaal om er goed uit te zien zonder zelf veel moeite te moeten doen. Perfect voor wie bijvoorbeeld op vakantie vertrekt. Daarnaast ogen je wenkbrauwen verzorgd en voller aangezien we bij GZ Beauty niet alleen de lichte haartjes meer kleur geven, maar ook overtollige haartjes verwijderen voor een proper resultaat. 

Bij het behandelen van jouw wenkbrauwen wordt er rekening gehouden met jouw natuurlijke huid- en haartype. De wenkbrauwen worden voorgetekend en de vorm wordt samen besproken. Het resultaat zijn natuurlijke wenkbrauwen met een sprekend uiterlijk. 

Powder brows

Bij powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Deze nieuwe en effectieve techniek wordt toegepast met behulp van een nano naald: er worden stippeltjes in de huid gemaakt zodanig dat je een mooie en natuurlijke opvulling krijgt, een echte ‘poedereffect’. Powder brows blijven gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten. De meeste mensen komen terug voor een touch up na 1 à 2 jaar. 

Nano brows

Nano brows is semi permanente make-up met de precisie van microblading. Om nano brows te creëren worden er 3D hairstrokes machinaal in de huid gepigmenteerd. Omdat deze nano naald ultra dun is, lijken de haartjes heel naturel. Nano brows blijven gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten. De meeste mensen komen terug voor een touch up na 1 à 2 jaar. 

Microblading

Microblading is een 3D techniek waarbij haartjes met een mini mesje worden aangebracht. De haartjes worden handmatig in de huid gepigmenteerd, wat ideaal is voor een mooie en natuurlijke look. Het resultaat van microblading blijft gemiddeld 1 tot 3 jaar zichtbaar. De meeste mensen komen terug voor een touch up na 1 à 2 jaar. 

Microshading

Microshading is een combinatie van microblading en powder brows. Deze toepassing is ideaal voor iemand die weinig tot geen haartjes heeft aangezien je zo een natuurlijk effect creëert én een mooie opvulling van de wenkbrauwen. Je kunt ervoor kiezen om de hairstrokes enkel toe te passen op de aanzet van je eigen wenkbrauw, of op de volledige wenkbrauw. Microshading blijft gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten. De meeste mensen komen terug voor een touch up na 1 à 2 jaar.