Scroll
Scroll

Happy en stralend weer huiswaarts

Kwalitatieve merken en producten, een persoonlijke service en een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft: met deze drie pijlers voor ogen, zorgen we er bij GZ Beauty voor dat al onze klanten happy en stralend weer huiswaarts keren na hun behandeling met permanente make-up. 

Onze dierbare klanten staan steeds op nummer 1, en dat merk je meteen zodra je plaatsneemt in de stoel van zaakvoerster Ghizlaine. We houden steeds rekening met jouw wensen en verwachtingen, en verwachten van jou alleen maar dat je ten volle geniet van je bezoek aan ons salon!

Passie voor permanente make-up

In een huiselijke sfeerword je ontvangen door zaakvoerster Ghizlaine. Ze maakt niet alleen het verschil door jou meteen een warm welkom te geven en ervoor te zorgen dat je je 100% op je gemak voelt, maar ook haar doorgedreven professionele technieken en kennis onderscheiden haar van concullega’s. Ook vandaag nog schoolt Ghizlaine zich voortdurend bij om op de hoogte te blijven van recente technieken en nieuwe producten. Bekijk gerust onze prijslijst op de website zodat je je alvast een beeld kunt vormen van de tarieven die we hanteren.

Meer info

Onze diensten

BROWS

Het verven van je wenkbrauwen biedt verschillende voordelen. Je behoudt de kleur en accentueert je expressie, en bovendien is het ideaal om er goed uit te zien zonder zelf veel moeite te moeten doen. Perfect voor wie bijvoorbeeld op vakantie vertrekt.

Meer informatie

LIPS

Om jouw lippen nog mooier te maken, investeren we bij GZ Beauty in permanente make-up. De ene behandeling zorgt voor een ietwat opvallender effect dan de andere. Schoonheidsspecialiste Ghizlaine past lippigmentatie toe, een innovatieve techniek om jouw lippen een mooie kleur en vorm te geven.

Meer informatie

EYES

In tegenstelling tot wat soms beweerd wordt, is permanente make-up absoluut niet slecht voor de ogen, wel integendeel. Permanente make-up blijkt zelfs beter te zijn voor de ogen dan dagelijks een potloodlijn of eyeliner aan te brengen. Deze laatsten zitten namelijk vaak vol bacteriën en kunnen infecties veroorzaken aan de ogen.

Meer informatie

LASERONTHARING

Heb je last van haargroei op bepaalde plaatsen? Wil je die zones aanpakken door laserontharing? Of ben je het gewoon beu om voortdurend te moeten scheren en/of epileren? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou. Dankzij een laserbehandeling maak je komaf met overtollig haar.

Meer informatie

Wil je er in een mum van tijd verzorgd uitzien?

Is jouw hand niet vast genoeg om moeiteloos make-up aan te brengen?

Heb je een allergie ontwikkeld voor cosmetica of draag je een bril?

Heb je vroeger meegedaan aan de “blote wenkbrauwmode” en zijn jouw haartjes helaas niet meer teruggegroeid?

Wil je je lippen graag wat accentueren of groter doen lijken?

Wil je graag een lijntje boven de ogen als je uit het water komt bij het baden?

Wil je er ’s ochtends stralend uitzien als je wakker wordt?

Eén adres!

Heb je nog vragen of leven er bepaalde onduidelijkheden na het bekijken van onze website? Contacteer ons dan gerust, wij helpen jou met plezier verder en kijken er alvast naar uit je te mogen ontvangen in ons salon in Deurne!

Maak een afspraak