Jouw professionele beautysalon in Deurne

ONZE DIENSTEN

BROWS

Het verven van je wenkbrauwen biedt verschillende voordelen. Je behoudt de kleur en accentueert je expressie, en bovendien is het ideaal om er goed uit te zien zonder zelf veel moeite te moeten doen. Perfect voor wie bijvoorbeeld op vakantie vertrekt.

Meer informatie

LIPS

Om jouw lippen nog mooier te maken, investeren we bij GZ Beauty in permanente make-up. De ene behandeling zorgt voor een ietwat opvallender effect dan de andere. Schoonheidsspecialiste Ghizlaine past lippigmentatie toe, een innovatieve techniek om jouw lippen een mooie kleur en vorm te geven.

Meer informatie

EYES

In tegenstelling tot wat soms beweerd wordt, is permanente make-up absoluut niet slecht voor de ogen, wel integendeel. Permanente make-up blijkt zelfs beter te zijn voor de ogen dan dagelijks een potloodlijn of eyeliner aan te brengen. Deze laatsten zitten namelijk vaak vol bacteriƫn en kunnen infecties veroorzaken aan de ogen.

Meer informatie

LASERONTHARING

Heb je last van haargroei op bepaalde plaatsen? Wil je die zones aanpakken door laserontharing? Of ben je het gewoon beu om voortdurend te moeten scheren en/of epileren? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou. Dankzij een laserbehandeling maak je komaf met overtollig haar.

Meer informatie